top of page
logo 123.png

HISTORIE & COLLECTIE

Bear Design tassen, clutches, portemonnees, creditcards etuis, rugzakken en koffers worden duurzaam geproduceerd volgens fair-trade normen, dus met respect voor mens en milieu. Stijlvolle, stoere, functionele én duurzame tassen en accessoires voor mannen en vrouwen.

Stijlvol

Tassen en accessoires van Bear Design worden met de hand vervaardigd en gemaakt van goed en sterk leer uit India. Door het gebruik van stevig leer en de perfecte afwerking gaan de tassen van Bear Design jarenlang(er) mee. Door de manier waarop het leer wordt bewerkt is geen tas hetzelfde. Hoe meer je je Bear Design tas gebruikt hoe doorleefder en karakteristieker de tas wordt. De tassen van Bear Design zijn stijlvol en geschikt voor zowel zakelijk als casual gebruik.

Solide en Functioneel

Functionaliteit en gebruiksgemak staan voorop bij het ontwerpen van de modellen. Dit, zonder concessies te doen aan de uitstraling van de tassen. De collectie bevat onder andere robuuste tassen met ruime vakken, stevige ritssluitingen, met verstelbare en vaak afneembare schouderriem. Daarnaast maakt Bear Design tassen waar speciaal aandacht besteed is aan de mogelijkheid om een laptop of tablet zorgvuldig mee te nemen. Zo kan men ook op het werk genieten van de praktische eigenschappen en de natuurlijke looks van de tassen van Bear Design. Het merk is daarnaast sterk in rugzakken. Deze zijn mooi, natuurlijk en zeer praktisch in het gebruik. Wat te denken van een schouderriem die is voorzien van een rits, zodat u de rugzak zowel over één als over beide schouders kunt dragen? Alle tassen zijn gemaakt van sterk en goed leer. Door dit stevige leer en de perfecte afwerking gaan de tassen jarenlang mee.

Garantie bepaling Bear Design

Op alle artikelen van Bear Design die je bij ons koopt krijg je de wettelijke garantie. Als je een beschadigd artikel hebt ontvangen of als het artikel na geringe tijd kapot gaat, zullen we zorgen voor een passende oplossing. Neem contact op met onze winkel of kom even langs. We zullen ons uiterste best doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen.

67406244_2421905727862944_17592320348043
bottom of page