top of page
logo.png

HISTORIE & COLLECTIE

De dynamische wereld waar we ons nu in bevinden vraagt om producten die het leven gemakkelijker maken. Met passie en nauwkeurigheid zet BURKELY zijn deskundigheid in om praktische, kwalitatieve en stijlvolle designs aansluitend bij de modetrends van dat moment te creëren. Een BURKELY tas dient als verlengstuk voor iedere mannen- en vrouwenarm.

Zoals herinneringen en ervaringen je maakten tot wie je vandaag de dag bent. geldt dit ook voor onze producten. Het leer wordt steeds mooier en persoonlijker tijdens het gebruik. In de loop der jaren krijgt jouw aankoop karakteristieke details en wij geloven dat juist dat de charme is die een creatie van BURKELY moet hebben.

Dit is BURKELY, elke dag voor iedereen.

Garantie bepaling BURKELY:

Op alle artikelen van BURKELY die je bij ons koopt krijg je de wettelijke garantie. Als je een beschadigd artikel hebt ontvangen of als het artikel na geringe tijd kapot gaat, zullen we zorgen voor een passende oplossing. Neem contact op met onze winkel of kom even langs. We zullen ons uiterste best doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen.

28514653_971709473004728_415381993091040
bottom of page