top of page
17845 - Danielle LW.PNG

HISTORIE & COLLECTIE

Lederwaren Daniëlle is een merk die groot is in portemonnees en luxe lederen tassen en al vele jaren actief op de import- en exportmarkt.

 

In 1967 zijn zij begonnen met het ontwerpen en fabriceren van kwaliteitstassen, dit werd al gauw een succes en niet veel later hebben zij zich daarom gespecialiseerd in het op grotere schaal importeren en exporteren van lederwaren.


Meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen én produceren van goede kwaliteit lederwaren en klein lederwaren vindt u uiteraard terug in het eindresultaat; Een prachtige collectie.


De luxe uitstraling, de perfecte afwerking en de gegarandeerde duurzaamheid, daar staan zij om bekend. Hierdoor hebben zij de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd in de lederwaren branche. Meer dan 40 jaar ervaring maakt Lederwaren Daniëlle tot een ervaren en deskundige leverancier van lederen tassen en portemonnees.

 

Een uniek merk van Lederwaren Danielle is Orangefire deze laptoptassen zijn gemaakt van een zware A-kwaliteit leer.
Stoer en ruig rundleer, met zorg geselecteerd en met oog voor detail ontworpen en afgewerkt. Het rundleer is op natuurlijke basis gelooid, met respect voor het milieu. De dynamische uitstraling van deze trendy tas wordt versterkt door de vurige oranje voering, functioneel en opvallend en met gevoel voor stijl. Onderscheidt je van de massa: Use a Orange Fire Bag!
 

Garantie bepaling LD:

Op alle artikelen van LD die je bij ons koopt krijg je de wettelijke garantie. Als je een beschadigd artikel hebt ontvangen of als het artikel na geringe tijd kapot gaat, zullen we zorgen voor een passende oplossing. Neem contact op met onze winkel of kom even langs. We zullen ons uiterste best doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen.

123
789
grey rugtas
grey tas
rugtas
bottom of page