top of page
MOSZ

Founder Denise & haar missie Als je als vrouw alle ballen omhoog moet houden, dan is het hebben van een functionele tas essentieel. Maar wat als je niet alleen op zoek bent naar functionaliteit, maar ook naar stijl en vrouwelijkheid? Dan is MŌSZ- accessoires de perfecte keuze.

 

MŌSZ is het tassenlabel van Denise Rietbergen-Christiaanse, een ambitieuze werkende moeder die haar kinderdroom heeft waargemaakt door haar eigen tassenlijn te creëren. Met jarenlange ervaring in de tassenbranche en een enorme passie voor reizen, dineren en sporten kreeg Denise het idee om een tassenlijn te ontwerpen die aan alle behoeften van moderne vrouwen zou voldoen.

 

Ze wilde een collectie maken die niet alleen functioneel was, maar ook vrouwelijk en volgends de laatste trends. En zo werd MŌSZ- accessoires geboren. MŌSZ collectie De collecties van MŌSZ bestaan uit verschillende soorten tassen die allemaal zijn ontworpen met de moderne vrouw in gedachten. Van crossbody's tot laptoptassen en handtassen: elk model is zorgvuldig ontworpen om aan de behoeften van vrouwen on the move te voldoen. Maar wat MŌSZ echt bijzonder maakt, is de persoonlijke touch die Denise aan haar collecties geeft.

 

Elk model is vernoemd naar belangrijke vrouwen uit haar leven. Zo zijn er bijvoorbeeld Phoebe en Kris: twee prachtige modellen vernoemd naar haar dochters. Lancering Lauren Suitcases En nu gaat MŌSZ nog een stap verder met de lancering van de nieuwe kofferlijn genaamd Lauren Suitcases. Deze kofferlijn is speciaal ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele harde koffer om in stijl te reizen. De koffer is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren: Marshmallow, Blush Pink & Violet Tulle. Deze kleuren zijn niet alleen helemaal on-trend, maar passen ook perfect bij de vrouwelijke en stijlvolle uitstraling van MŌSZ. Of je nu op vakantie gaat met je gezin of op zakenreis bent, deze koffer zal ervoor zorgen dat je altijd in stijl reist. MŌSZ staat voor meer dan alleen tassen en koffers.

 

Het staat voor vrouwelijkheid, functionaliteit en persoonlijkheid. Als je als vrouw altijd onderweg bent, dan verdien je het om een tas of koffer te hebben die bij jou past. En dat is precies waar MŌSZ voor staat: het creëren van tassen en koffers die jouw leven gemakkelijker maken én er fantastisch uitzien!

Garantie bepaling MOSZ:

Op alle artikelen van MOSZ die je bij ons koopt krijg je de wettelijke garantie. Als je een beschadigd  artikel hebt ontvangen of als het artikel na geringe tijd kapot gaat, zullen we zorgen voor een passende oplossing.  Mocht dit tijdens het reizen gebeurd zijn dan kunt u beroep doen op de reisverzekering dit betreft schade door derden en valt niet onder de garantie. Neem contact op met onze winkel of kom even langs. We zullen ons uiterste best doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen.

bottom of page