top of page

HISTORIE & COLLECTIE 

Wie de koffers van Samsonite kent, wil nooit meer iets anders. Al meer dan 100 jaar staat dit merk aan de top als het gaat om reis- en Handbagage. Natuurlijk zijn de koffers van 100 jaar geleden niet meer te vergelijken met de ultralichte en supersterke, functionele Samsonite koffers van nu. En naast al deze eigenschappen kun je met deze koffers ook nog eens voor de dag komen. Design staat hoog in het vaandel bij de makers van dit topmerk.

Allereerst is het belangrijk welke soort reis- of handbagage je nodig hebt. Zoek je een koffer of een reistas? Reistassen vallen vaak nog onder de handbagage. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een Samsonite trolley. Ideaal als je snel vanuit je vliegtuig naar je bestemming wilt. Deze trolleys kun je over het algemeen als handbagage meenemen in het vliegtuig.

 

Heb je veel ruimte nodig in je koffer of maak je regelmatig lange reizen? Dan is een hardschalige koffer geschikt voor jou. Deze koffers zijn bijzonder sterk door de verschillende geweven polypropyleenlagen. Je kunt er veel in kwijt en een groot bijkomend voordeel is dat de koffers schokbestendig en ook nog eens heel licht zijn.

Ook het interieur van deze koffers mag er zijn. Er is opvallend veel ruimte voor verschillende soorten kleding en voor schoenen zijn er zelfs speciale schoenentassen. Ook de grote opbergvakken zijn ideaal voor kleding die kreukvrij van A naar B vervoerd moet worden.

SAMSONITE ZACHTE KOFFERS

Heb je een voorkeur voor de flexibele, zachte koffers van Samsonite? Ook dan heb je de keuze uit een enorme collectie koffers gemaakt van nylon, polyester of van beide materialen. Qua prijzen kun je deze koffers vergelijken met de polypropyleenkoffers. Het voordeel van de zachte koffers is dat ze flexibel zijn waardoor er extra bergruimte ontstaat. Natuurlijk bestaat de collectie zachte koffers uit de mooiste modetinten. Samsonite houdt rekening met jouw persoonlijke smaak. Wist je dat Samsonite meerdere designprijzen in de wacht heeft gesleept voor haar bijzondere design?

SAMSONITE BUSINESS

Naast de uitgebreide reisbagage collectie, biedt Samsonite ook mooie zakelijke tassen voor hem en voor haar. Degelijke designtassen waar je zakelijk mee voor de dag kunt komen. In deze tassen vind je speciale opbergruimte voor je laptop en er is veel ruimte voor documentatie.

SAMSONITE KIDS

Ook de kids worden niet vergeten. Wat is er nu leuker dan een eigen

Samsonite koffer in je favoriete kleur? Zo is er zelfs voor de

allerkleinsten al een geweldige kindertrolley in verschillende

uitvoeringen verkrijgbaar.

 

Voor vragen over de garantie gaat u naar de officiële website

van Samsonite:

https://www.samsonite.nl/garanties/our-guarantee.html

bottom of page